MartinovaMartinova.html
YritysinfoYritysinfo.html
Portfolio
EnglishEnglish.html
Työn tekijäHenkiloprofiili.html

Mediatietokanta (Asiakaprojekti)


Asiakas:

Industrial Network Service -INS Oy/Ab, Helsinki


Tehtävä/taustaa:

/ins tekee tiedotuskampanjoita, joiden keskeinen osa on mediavalintojen tekeminen, materiaalin jakaminen ja julkaisujen seuranta. Nämä työvaiheet tehdään käyttäen mediatietokantaa, jossa on tiedot yli 40 000 lehdestä. Tietokanta oli rakennettu FileMaker Pro 3.0-5.0:lla. Työtä oli tehty useassa vaiheessa ja työskentely tietokannan kanssa oli melko monimutkaista. Alun perin /ins halusi vain suoran konversion File Maker 9.0:aan.


Ratkaisu:

Lyhyen analyysin jälkeen Martinova rakensi kokonaan uuden ratkaisun FIle Maker 9.0:lla. Siinä yhdistettiin Mediatietokanta ja projektityö kokonaisuudeksi, jonka avulla kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja seuranta on tehokasta ja käyttö intuitiivista.


Jäsenkortisto  (Asiakaprojekti/sovellus)


Asiakas:

Suomen Selkäliitto ry


Tehtävä/taustaa:

Selkäliiton jäsenkortisto oli ulkoisessa palvelussa. Palvelu koettiin kalliiksi ja kankeaksi. Jäsenasiat haluttiin omaan hallintaan.


Ratkaisu:

Martinova rakensi (Itse 1990-luvun alkupuolella kehitetyn FileMaker 3.0-sovelluksen pohjalta) uuden jäsenkortiston, jolla jäsenhallinnan rutiinit ja kommunikaatio yhdistyksiin hoituu yksinkertaisesti.

XO-PRESS (Sovellus)


XO-Press on lehtitalon toiminnan ja talouden kokonaisjärjestelmä. Se on kehitetty alunperin jo 1990-luvun alkupuolella. Asiakaslistaa:


  1. - Hämeenkyrön Sanomat

  2. - Yläsatakunta

  3. - Iitin Lehti

  4. - Annonsbladet/Ilmoituslehti

  5. - Hangon Lehti/Hangö Tidningen

  6. - Suomen Kansanterveysyhdistys