Martinova - ihmisen ote tietoon


Yritys

 1. Martinova Oy on perustettu 2007. Sen omistaa 100 % :sti Martti Tumanto, yrityksen ainoa työntekijä. Martinovan missiona on tarjota korkealuokkaisia tietokantaratkaisuja ja - palveluita. Tavoitteenamme on rakentaa tietokannat ja järjestelmät luonnolliseksi osaksi  ihmisten ja organisaatioiden työnkulkua. Sellaisten ratkaisujen avulla asiakkailtamme vapautuu voimavaroja oleellisimpaan - ydintoimintaan keskittymiseen.


Ihminen

 1. Martinova on yhden miehen yritys. Tutustu Marttiin Työn tekijä -sivulla.


Ammatilliset arvot

 1. Omistaudun asiakkailleni ja läheisilleni

 2. Minun intohimona on parantaa ymmärrystäni ja taitojani

 3. Haluan nauttia työstäni ja elämästäni - ja tehdä yhteistyön kanssani nautittavaksi

 4. Minulla on oikeus epäonnistua - ja velvollisuus korjata virheeni ja oppia niistä


Työskentelytavat

 1. Olemme aina käyttäneet ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä - jopa ennenkuin  kyseinen menetelmä on keksitty. Se on käytännössä intensiivistä yhteyttä asiakkaan kanssa ja pieniaskelista, jatkuvaa ja interaktiivista ohjelmistokehitystä. File Maker Pro on ihanteellinen työkalu tässä työskentelymallissa. Lisätietoja ketterästä ohjelmistokehityksestä löytyy mm. wikipediasta


 1. Tiedämme myös, että resurssimme ovat rajallisia. Sen tähden pyrimme keskittymään vain asioihin, jotka uskomme hallitsevamme. Tarvittaessa teemme yhteistyötä muiden osaajien kanssa.


Palvelut

 1. Olemme “Tietokantasuutareita”. Kehitämme uusia tietojärjestelmiä ja muokkaamme myös vanhoja järjestelmiä uuteen uskoon. Mikään tietojärjestelmä ei ole erillinen saareke; tietokantojen on oltava yhteydessä muihin järjestelmiin - kuten web-sovellukset, taloushallinnon järjestelmät. Nämä ja liitäntöihin tarvittavat standardit ja tekniikat ( XML, SOAP, ODBC, Finvoice jne) ovat meille tuttuja.

 2. Tavoitteenamme on kehittää  asiakkaittemme toimintamalleja tekemällä tietojen hallinnan tehokkaaksi ja helpoksi. Päämäärä saavutetaan yhdistämällä kommunikaatiotaidot, elämänkokemus ja korkea ammattitaito.


Tuotteet

 1. Töihimme ja asiakaskokemuksiimme pääset tutustumaan Portfoliossa.Y-tunnus               2157937-3

 
MartinovaMartinova.html
Yritysinfo
Työn tekijäHenkiloprofiili.html
PortfolioPortfolio.html
EnglishEnglish.html